Una tutora i 14 alumnes d'un col·legi de Ciutadella, en quarantena preventiva per un positiu de covid-19

És el primer cas que es detecta a Menorca des de l'inici del curs escolar dijous passat

La tutora i 14 alumnes del primer curs de Primària del CEIP Mare de Déu del Toro de Ciutadella es troben en quarantena arran que s'ha detectat un nin positiu en coronavirus, segons ha informat l'agència Efe a través de la directora de centre, Antònia Carbonell.

És el primer cas positiu de covid-19 que es detecta a Menorca des de l'inici del curs escolar dijous passat. El positiu va ser comunicat dissabte al centre educatiu per la Conselleria de Salut després de la prova que es va fer al nin dijous.

"El nin només va mantenir contacte amb els seus companys i per això s'ha decidit que estiguin en quarantena. A la tutora ja s'ha fet una prova PCR, mentre que la resta d'alumnes se la faran quan acabi el període preventiu. Carbonell també ha assegurat que el funcionament del curs s'està desenvolupament amb normalitat.

"Continuam amb l'activitat lectiva i estam assimilant el que ens ha passat", ha explicat la directora, i ha afegit que "s'ha avisat les famílies dels alumnes afectats per tranquil·litzar-les perquè començar així complica les coses", segons ha lamentat.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF