Alumnes dels col·legis Es Pont i Balmes de Palma es converteixen en diputats per un dia

La iniciativa de l'ONG Aldeas Infantiles vol posar de manifest el compromís de les escoles amb els objectius de desenvolupament sostenible

Els alumnes dels col·legis Es Pont i Balmes de Palma han canviat les aules pel Parlament i s'han convertit en diputats per un dia en un ple infantil per reflexionar sobre els objectius de desenvolupament sostenible. La iniciativa de l'ONG Aldeas Infantiles posa de manifest els compromisos de les escoles amb els objectius marcats per les Nacions Unides.

Quatre alumnes dels dos col·legis han presentat des de la tribuna diferents propostes de compliment, entre les quals es troben l'acció pel clima i la igualtat de gènere. "Podem canviar de casa, d'escola, de país, però no podem canviar de planeta", ha dit un dels estudiants". "Jo crec que el problema de la igualtat de gènere el podríem solucionar amb una nova generació criada i educada en què tots som iguals davant qualsevol situació", ha manifestat un dels estudiants.

Després de la lectura dels compromisos, tots els companys "diputats" han votat la proposta que més els ha agradat i la de la igualtat de gènere n'ha estat la guanyadora. Els alumnes han complit amb l'objectiu d'aquesta iniciativa, que cerca conscienciar de la importància de l'educació amb valors.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF