Societat 12/08/2019

Alliberen un dels dos cans robats a Son Reus divendres

L'Ajuntament de Palma ha denunciat els fets a la Policia Local, a la Policia Nacional i al Seprona de la Guàrdia Civil

Ara Balears
1 min
Alliberen un dels dos cans robats a Son Reus el passat divendres.

PalmaUn dels dos cans robats a Son Reus divendres horabaixa ha estat alliberat aquest dilluns, segons ha avançat el diari 'Última Hora'. L'Ajuntament de Palma havia denunciat hores abans els fets a la Policia Local, al Policia Nacional i al Seprona de la Guàrdia Civil per trobar els dos pit bull com més aviat millor.

El regidor de l'àrea competent, Ramon Perpinyà, ha explicat que "des del Centre Municipal de Protecció Animal s'han facilitat les gravacions de les càmeres de seguretat del recinte per si poden aportar informació sobre la o les persones implicades i així rescatar els animals". El Consistori ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per trobar els cans poc abans que se'n trobàs un, Axel. De moment, Tigger no ha pogut ser localitzat.

Segons ha informat l'Ajuntament, un no té xip i pateix leishmaniosi, malaltia per la qual estava sent tractat des de Son Reus. El centre sospita que la raó del robatori ha estat per utilitzar els animals per a bregues de cans il·legals. El cap de Benestar Animal ha recordat que aquestes accions estan "tipificades com a delictes penals".

stats