Societat 08/11/2019

Alliberen una dona que era explotada sexualment a Eivissa

La Policia romanesa va rebre una telefonada des de l'illa en què ella informava que estava sent víctima de tràfic d'éssers humans

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaAgents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia romanesa, han alliberat una dona que estava sent explotada sexualment a Eivissa, segons han informat en un comunicat. Els fets van ocórrer el passat 13 d'octubre, quan la dona es va comunicar amb les autoritats del seu país per denunciar la seva situació a l'illa. En aquella primera comunicació va informar que l'autor era un ciutadà romanès que resideix habitualment a Eivissa.

Una vegada que la informació va arribar a la Policia Nacional, els agents es van dirigir al lloc i van trobar la dona. Ella va explicar que havia conegut el detingut durant l'estiu mitjançant les xarxes socials i van iniciar una relació. L'home la va convèncer per anar cap a Espanya per fer feina. Una vegada que va arribar a Eivissa, el detingut li va donar diferents substàncies estupefaents i tres dies després la va obligar a mantenir relacions sexuals amb diferents homes, fins i tot a la via pública.

A més, a la nota de premsa expliquen que el mateix home també va abusar-ne sexualment i que la tenia vigilada tot el dia. L'arrestat, de 29 anys, està acusat d'un presumpte delicte de tràfic d'éssers humans amb la finalitat d'explotació sexual.

stats