Societat 14/08/2019

Allibera una jove alemanya a qui presumptament estaven violant i l'acaba agredint sexualment

Els fets varen tenir lloc a la Platja de Palma i ambdós turistes han quedat lliures amb càrrecs

A. T.
2 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional va arrestar la passada matinada de diumenge dos turistes acusats de violar una jove alemanya a la Platja de Palma, segons ha avançat el diari 'Última Hora'. Segons ha pogut confirmar aquest diari amb els agents, l'al·lota havia iniciat relacions sexuals consentides amb un altre home d'origen alemany fins que aquest va començar a fer-li mal i, en sentir-se forçada, ella el va voler apartar. En aquell moment, un altre jove d'origen afgà que observava els fets va retirar el presumpte agressor i va procedir a penetrar-la. Ambdós arrestats varen passar a disposició judicial i han quedat lliures amb càrrecs, segons fons de la Policia Nacional.

Els fets varen ocórrer cap a les 4.45 h mentre els agents vigilaven la zona i varen veure que algú demanava ajuda. En pocs segons després que es produís la segona agressió, la jove va aconseguir escapar i ficar-se dins l'aigua. A continuació, els policies varen arribar i varen reduir els dos homes, en presumpte estat d'embriaguesa.

Augmenten un 32% els delictes contra la llibertat sexual a Mallorca

Aquesta nova agressió sexual arriba menys d'una setmana després de la darrera presumpta violació a Magaluf, on desenes de persones es varen concentrar per denunciar aquesta mena de delictes. El Moviment Feminista de Mallorca culpa "el model turístic capitalista que dona els beneficis a les grans empreses promotores i hoteleres" dels "excessos i de les violències sexuals que es cometen en aquestes zones de Mallorca".

Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística, només en el primer trimestre de l'any –de gener a març– s'ha registrat un augment del 32% del nombre de delictes contra la llibertat sexual a tota l'illa de Mallorca respecte del mateix període de l'any anterior. A Palma, aquesta dada arriba al 34,7%.

stats