Societat 19/09/2018

Aliança Mar Blava organitzarà cinc jornades sobre la llei de canvi climàtic

L'objectiu d'aquest cicle de conferències és "aconseguir l'aprovació d'una llei àmpliament consensuada"

Efe
1 min
CANVI CLIMÀTIC I TRANSICIÓ ENERGÈTICA
 La nova Llei de canvi climàtic i transició energètica aplicarà la intel·ligència artificial per gestionar de manera eficient l’energia.

PalmaAliança Mar Blava i European Climate Foundation celebraran entre setembre i octubre a la sala d'actes del Parlament cinc jornades de debat sobre el projecte de la llei de canvi climàtic i transició energètica del Govern.

L'objectiu d'aquest cicle de conferències, que es durà a terme els dimecres de les pròximes cinc setmanes, és "aconseguir l'aprovació d'una llei àmpliament consensuada per poder afrontar eficaçment el desafiament del canvi climàtic", ha assenyalat Mar Blava en una nota de premsa.

Els debats seran de les 16 a les 20 h. Durant la primera jornada, que se celebrarà el dimecres que ve, tractaran 'El canvi climàtic i el sector energètic. Necessitat d'emprendre la transició energètica'.

La segona jornada serà el 3 d'octubre i tractarà de 'La independència energètica a Balears. Transició energètica justa'; la tercera serà el 10 d'octubre i debatrà 'L'impacte de les instal·lacions energètiques en el paisatge'.

A més, el 17 d'octubre se celebrarà una sessió sobre 'Mobilitat sostenible en les Illes Balears' i el 31 dedicaran una sessió a 'Els partits polítics balears davant la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica'

Amb aquestes jornades, l'European Climate Foundation i Aliança Mar Blava volen contribuir a difondre la problemàtica del canvi climàtic, les seves causes i els seus efectes i al debat de "com avançar de manera més eficaç per la senda de la transició energètica a un model energètic sostenible, descarbonitzat i 100% renovable".

stats