L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia paralitza unes obres il·legals al Parc Natural de les Salines

S'estava ampliant l'immoble sense llicència urbanística

L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha decretat la paralització d'unes obres que s'estaven fent a un edifici situat a l'interior del Parc Natural de les Salines sense llicència urbanística. El responsable d'aquesta propietat havia comunicat la intenció de netejar la finca on es troba l'immoble, però en la inspecció feta per la zeladora d'Urbanisme es va detectar que el que s'estava fent era una ampliació irregular de l'edifici.

Les obres s'hi feien per augmentar la superfície de la planta baixa i afegir una terrassa al primer pis de l'edifici. A més, s'hi estaven fent divisions interiors per fer-hi un total de vuit apartaments, d'entre una i dues habitacions, a més de les regates per al pas d'instal·lacions i alteracions a les façanes i tàpies de l'immoble. L'Ajuntament ha traslladat l'expedient al Consell d'Eivissa, que té competència en matèria de disciplina urbanística, ja que l'immoble es troba en sòl protegit.

Arran de l'informe de la inspecció, que es va fer el mes de setembre, els serveis urbanístics municipals obriren un expedient de diligències prèvies de protecció de la legalitat urbanística. En la seva instrucció es va comprovar que les obres detectades no disposaven de cap autorització tot i estar-hi subjectes. A més, no consten llicències que autoritzin la legalitat de totes les construccions detectades a la mateixa finca.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF