L'Ajuntament es replanteja els requisits del pla de reallotjaments de Son Banya

Una de les modificacions és que s'hi puguin incloure les persones que ja hagin complert les penes per narcotràfic

Els veïns de Son Banya s'han reunit aquest matí amb el batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, per mostrar la seva crispació davant la situació actual del pla de reallotjament de Son Banya.

Un dels temes centrals de la reunió han estat les condicions que requereix aquest pla als usuaris per poder sumar-s'hi. Mercè Borràs ha explicat que l’Ajuntament s’ha compromès amb els veïns a “revisar els casos un per un, per mirar si tenen dret a ajudes”. Borràs ha recordat que els tècnics de l’àrea coneixen en profunditat les circumstàncies de les famílies i ha explicat que els representants de les famílies, per la seva banda, s’han compromès a aportar tota la documentació.

La regidora també ha puntualitzat que s’han compromès a revisar la frase que estipula quins són els requisits per accedir al programa de reinserció de Son Banya. “La frase que diu que en queden excloses les persones que tenen causes pendents amb la justícia a causa del narcotràfic ens hem compromès a assessorar-nos jurídicament per revisar-la. La idea d’aquesta frase és que les persones que tenen una condemna no entrin al programa, però ens assessorarem per veure com ho podem redactar. Les persones que han complert penes sí que poden entrar al programa de reinserció”, ha dit.

La setmana que ve continuaran els enderrocs de dues cases prevists per a aquesta setmana.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF