Societat 03/08/2021

L'Ajuntament de Palma plantarà 50 arbres perquè 12 escoles tinguin més ombra

Cort ha destinat gairebé 300.000 euros a millorar les instal·lacions de 27 centres educatius del municipi

ARA Balears
1 min
El batle de Palma, Jose Hila, i la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, aquest dimarts al CEIP Es Pont.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha destinat 296.470 euros a millorar les instal·lacions de 27 centres educatius del municipi, i plantarà 50 arbres en una dotzena d'aquestes escoles perquè tinguin més zones d'ombra. Les obres es faran al llarg de l'estiu, segons ha informat el Consistori aquest dimarts en un comunicat.

S'instal·laran escocells de diferents mides per plantar els arbres, així com zones enjardinades amb arbustos. Al CEIP Anselm Turmeda hi haurà escocell de més de 50 metres quadrats amb cinc arbres; Cas Capiscol en tindrà un de 28 metres quadrats amb set arbres; Es Pont, un de més de 130 metres quadrats amb set arbres i un hort que ocuparà gairebé 50 metre quadrats, i el CEIP Miquel Porcel tindrà dos escocells de més de 50 metres quadrats on es plantaran vuit arbres.

Al CEIP Pràctiques també s'hi plantaran cinc arbres i al de Santa Catalina s'hi sembraran més de 20 metres quadrats d'arbustos. En la mateixa línia, a l'escola de Son Pisà s'hi instal·laran dos escocells de 30 metres quadrats amb zona enjardinada; al CEIP Son Quint, un arbre; al CEIP Verge de Lluc es construirà una instal·lació amb una tela per fer ombra; al CEIP Molina s'hi posaran quatre escocells de 16 metres quadrats cadascun i s'hi plantaran vuit arbres; a l'escola de la Indioteria, dos escocell amb dos arbres, i al CEIP Rafal Vell, quatre escocells amb quatre arbres.

Pel que fa a les obres de millora previstes a 20 escoles públiques de Palma, es destinaran 261.470 euros a pintar façanes i millorar la xarxa de sanejament i els murs, entre altres actuacions.

stats