L'Ajuntament de Palma declara d'interès públic municipal la marxa Del Güell a Lluc a peu

Les despeses relacionades amb la neteja i la seguretat aniran a càrrec del Consistori

El portaveu municipal de Palma, Alberto Jarabo, ha comunicat aquest dimecres la declaració d'interès públic municipal de la marxa Del Güell a Lluc a peu. A partir d'ara, "l'Ajuntament posarà tots els serveis a disposició d'aquesta iniciativa", ha declarat Jarabo. Això suposa que les despeses relacionades tant amb la neteja com amb les instal·lacions destinades a la policia aniran a càrrec del Consistori.

Jarabo ha assegurat que aquest és un esdeveniment que "cal protegir i promocionar" i que entenen els palmesans que la reclamen. Amb aquesta decisió, la Regidoria d'Esports serà l'encarregada de posar en marxa el dispositiu necessari perquè es dugui a terme la marxa. Juntament amb la dotació dels serveis necessaris per part de l'Ajuntament, la declaració d'interès públic municipal facilita els tràmits relatius a l'organització. La notícia arriba un any després que el PP de Palma anunciàs que faria aquesta proposta. 

El portaveu municipal també ha anunciat els darrers nomenaments de la junta de govern. Miquel Àngel Capó Navarro passa a ser el coordinador general de Promoció Econòmica i Ocupació, mentre que Susana Rincón Otero continuarà com a directora de Palma Activa amb funcions de gerent. Així mateix, Maria Antònia Comas Serra serà directora general de Fires i Mercats i Fabrizio Di Giacomo Sampere, director general de Comerç.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF