Societat 21/06/2021

L'Ajuntament de Palma edita una guia informativa per als nous empadronats al municipi

Es difondrà en paper i a través d'un imant de gelera, que té un codi QR, que es lliurarà als nouvinguts

ARA Balears
1 min
Les noves guies informatives de l'Ajuntament de Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha editat una guia informativa del municipi per als nous empadronats, que es difondrà en paper i a través d'un imant de gelera, que té un codi QR, que es lliurarà als nouvinguts. Oferirà detalls sobre els serveis públics, com ara poliesportius, biblioteques i centres de salut, però també sobre la recollida selectiva de fems, l'agenda de festes i com es treu la targeta ciutadana del bus.

L'objectiu de la guia és que els nouvinguts se sentin "com a casa des del primer dia", segons el batle, José Hila, que ha dit en un comunicat que "Palma és un punt d'atracció de nous residents". L'any passat, varen venir a viure a Ciutat un 1,5% de persones més que el 2019, segons dades de Cort. Cada any s'hi empadronen unes 30.000 persones de mitjana.

La guia, batiada com a 'Hola Palma', s'anirà actualitzant constantment, amb nova informació i serveis que es vagin posant en marxa a la ciutat. També es podrà accedir a aquest recurs a través de la web del Consistori, i estarà disponible en català, castellà i anglès.

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, àrea responsable del repartiment de la guia, ha assenyalat la importància de rebre en "condicions" les persones que decideixin viure a Palma.

stats