Societat 05/03/2021

L'Ajuntament de Palma s'estreny el cinturó i convoca un programa pel 8-M de 1.100 euros

La regidora de Feminisme, Sonia Vivas, ha informat que ella no assistirà a cap acte del Dia internacional de les dones

1 min
Cartell del 8-M de l'Ajuntament de Palma.

PalmaLa regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha presentat aquest divendres en una roda de premsa el programa pel 8-M d'enguany. "Hem fet un gran esforç per economitzar i treure un programa en positiu i avantguardista. El resultat de despesa és de 1.100 euros", ha declarat Vivas.

Programa pel 8-M de l'Ajuntament de Palma.

"Crec que en temps de covid, en què els doblers fan falta per a tantes coses, hem estat capaços de treure un programa d'un mes sencer amb un munt d'activitats perquè totes les àrees i tothom a l'Ajuntament hi hem col·laborat", ha explicat la regidora. A banda d'això, ha informat que no participarà en cap acte del 8-M ni en la concentració autoritzada per la Delegació del govern espanyol a les Balears de dilluns a les 11 h a la plaça de l'Olivar.

Vivas ha aprofitat per reivindicar el paper de les metgesses i infermeres durant la roda de premsa. "En medicina hi ha un poc més del 50% de dones, però quan es parla de metges es parla d'homes. I quan es parla d'infermeres es parla de dones. A més, només un 20% de les metgesses tenen tasques de direcció", ha denunciat. Per això, "aquest 8-M va dedicat a totes les dones que han estat en primera línia i que tenen tasques poc reconegudes i precaritzades".

Programa en línia

Les activitats organitzades per l'Ajuntament de Palma amb motiu del 8-M varen començar el 3 de març i acabaran dia 31. Tot i que la majoria són en línia, també n'hi ha de presencials per als més petits, com ara contacontes. Destaquen xerrades de Palma Activa, xerrades feministes i diverses propostes musicals a través d'Instagram organitzades pel Servei de Joventut. El programa complet es pot consultar aquí.

stats