Societat 06/11/2019

L'Ajuntament de Palma anuncia la construcció de tres escoles de 0 a 3 anys

La mesura s'ha anunciat després de la primera reunió del Consell Escolar municipal de la legislatura

Ara Balears
1 min
Un petit miracle

PalmaEl regidor d'Educació i Política Lingüística de Palma, Llorenç Carrió, ha assegurat aquest dimecres que hi ha una "gran necessitat de places públiques de 0 a 3 anys" a la ciutat, i l'Ajuntament ja treballa per licitar i construir l'escola infantil de Son Gibert i dos centres més abans que finalitzi la legislatura.

Com ha explicat l'agència Efe, la mesura s'ha anunciat després de la primera reunió del Consell Escolar municipal. Carrió ha defensat que l'àrea que gestiona vol donar una resposta a les necessitats educatives de la ciutat i per això es farà una revisió dels espais i solars disponibles per agilitar la construcció dels nous centres.

En la reunió també s'ha dit que Palma ha de ser un "agent educador" i que Cort preveu potenciar els projecte d'Escoles Obertes, el servei d'Educació d'Adults, les activitats de Palma Educa, els cursos de català i l'alfabetització digital per millorar l'oferta socioeducativa als barris de la ciutat. Llorenç Carrió ha assenyalat que en aquesta legislatura es posarà en marxa un servei de dinamització lingüística.

stats