Societat 25/08/2018

L'Ajuntament d'Estellencs requisa el paperí groc d'engalanar els carrers a la comissió de festes

Segons comenta alguna gent del poble, el Consistori va ordenar l'eliminació de paperins grocs per evitar la polèmica, després de les queixes d'un veí

Juanmi Mas
1 min
L'Ajuntament d'Estellencs requisa el paperí groc d'engalanar els carrers a la comissió de festes

PalmaL'Ajuntament d'Estellencs requisa el paperí groc d'engalanar els carrers a la comissió de festes per queixes d'un veí. Segons ha pogut saber l'ARA Balears, aquesta és la polèmica que va esclatar ahir a la barraca –el bar– del petit poble d'Estellencs amb motiu de les festes que s'hi celebren aquests dies.

El poble de la serra de Tramuntana, d'uns 350 habitants, s'ha despert amb un tema que ja ha fet parlar entre els habitants. Alguns veïns asseguren que l'Ajuntament va ordenar l'eliminació de paperins grocs perquè inciten "a la polèmica, després de les queixes d'un home que no volia veure el color groc al seu carrer perquè apel·len a l'independentisme".

"No es pot entendre que es faci política d'un color", ha explicat un dels veïns, "perquè els paperins sempre han estat de colors", comenta.

La realitat és que ara mateix no hi ha cap paperí groc als carrers perquè, segons han explicat aquests veïns, membres de l'Ajuntament varen requisar el paperí de color groc d'engalanar els carrers a la comissió de festes i es va donar l'ordre de no triar aquest color a l'hora de decorar.

stats