L'Ajuntament de Palma torna a esbucar la construcció de Son Banya que havien refet

"Enviam un missatge clar: la reconstrucció no és possible"

L'Ajuntament de Palma ha esbucat per segona vegada una construcció, concretament el número 36, on s'ubicava la tenda de Son Banya que havia estat  reconstruïda  durant el mes de març i s'havia col·locat una estructura metàl·lica.

Quan l'Ajuntament es va assabentar dels fets, "va avisar la persona que vivia a l'habitatge que seria esbucat de nou", ha explicat la regidora de Benestar Social, Mercè Borràs. Aquesta persona va posar una demanda judicial i el jutge va decretar mesures cautelars, contra les quals Cort va recórrer. Dilluns es va aixecar l'ordre cautelar que havia dictat el jutge. Cort ja havia enllestit els tràmits administratius per esbucar de manera immediata aquesta nova construcció tot d'una que s' aixecàs  l' ordre  cautelar.

" Enviam  un missatge clar: la reconstrucció no és possible", ha explicat Joan Antoni  Salas , director general de la regidoria, qui ha assegurat que es prendran les mesures necessàries de vigilància i control perquè això no es torni a repetir. Durant els  pròxims mesos  diferents àrees municipals vetlaran per impedir que es reconstrueixin edificacions al poblat mitjançant controls periòdics que es duran a terme tant des dels Serveis Socials com des de l'àrea d'Infraestructures.

 

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF