Societat 20/05/2020

Air France volarà a Eivissa i Palma a partir del 27 de juny

Des de l'inici de l'estat d'alarma, la companyia només ha viatjat als aeroports de Barcelona i Madrid

Ara Balears
1 min
Les empreses critiquen Aena per tancar les portes a la cogestió de Son Sant Joan

PalmaAir France reiniciarà les seves operacions des d'Eivissa i Palma fins a l'aeroport de París Charles de Gaulle el pròxim 27 de juny i es faran una vegada per setmana (els dissabtes), segons ha informat l'agència Efe. Els vols d'Eivissa es faran amb una flota d'Embraer 90 amb capacitat per a 100 passatgers i els de Palma es faran amb Airbus A319, amb capacitat per a 137 passatgers.

Des de l'inici de l'estat d'alarma, la companyia aèria ha continuat operant amb Espanya als aeroports de Madrid i Barcelona i espera incrementar les seves freqüències des de totes dues ciutats durant el mes de juny.

Segons ha informat Air France en un comunicat, la companyia està reforçant progressivament el seu programa de vols, i el va adaptant en temps real a les restriccions de viatge i la demanda que hi ha hagut des de l'inici de la crisi del covid-19.

D'ençà del mes de març, la companyia està cobrint entre un 3% i un 5% del seu programa habitual i ha mantingut els enllaços amb les destinacions clau d'Europa i la resta de destinacions internacionals. Actualment arriba a 43 destinacions.

stats