Un menor llança una professora per les escales en un institut de Palma

L'alumne també va empènyer el director del centre i va insultar els docents

Agents de la Policia Nacional varen intervenir aquest dimecres en un succés violent que va tenir lloc a en un institut de Palma. Un alumne, menor d'edat, presumptament va insultar i agredir uns quants docents. Segons consta en la denúncia, el menor va vexar una professora, per la qual cosa aquesta el va acompanyar davant el director del centre. Quan estaven baixant les escales cap al despatx, l'alumne suposadament va empènyer la professora, que va caure per les escales.

Una vegada a terra l'alumne li va propinar diverses puntades de peu, sense causar-li lesions. La docent va avisar el director del que havia succeït i aquest va sortir a la recerca del menor, que es trobava en al vestíbul de l'institut. El menor va empènyer el director, qui va entrar d'una puntada de peu al despatx de la cap d'estudis.

Una vegada allà, els docents varen avisar la mare del menor, que va acudir al centre a recollir el seu fill. Quan varen finalitzar les classes del dematí, el menor va tornar al centre i va tornar a empènyer la professora, que va rebre ajuda d'un altre docent, qui va evitar que caigués a terra.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF