La regidora de la Policia assegura que els falten 150 agents

Angélica Pastor s'ha reunit aquest dimarts amb la nova delegada del govern a les Illes Balears, Rosario Sánchez Grau, per pactar la coordinació de la Policia Local i la Policia Nacional

Aquest dimarts s'ha fet la reunió de la Junta Local de Seguretat Ciutadana, a la qual ha assistit la nova delegada de les Illes Balears, Rosario Sánchez. La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, ha manifestat la necessitat d'ampliar el cos de la plantilla de la Policia Local, ja que manca de personal i està envellida.

"Ens manquen entre 100 i 150 agents", ha declarat Pastor, mentre ha manifestat l'esperança que amb el nou govern de Pedro Sánchez es puguin prendre mesures per poder ampliar el cos d'agents de la Policia Municipal.

D'altra banda, Angélica Pastor també ha fet un balanç de les campanyes duites a terme aquest estiu i ha valorat la temporada com a positiva i sense greus incidents. La delegada del govern a les Illes, Rosario Sánchez, ha destacat l'ambient de col·laboració que hi ha entre els cossos de la Policia Nacional i la Policia Local i ha fet especial èmfasi en les campanyes que s'han duit a terme pel tema de la venda ambulant, el narcotràfic i els robatoris a peu de carrer.

Pel que fa a la manifestació espanyolista que se celebrarà aquest divendres a Binissalem, Rosario Sánchez ha dit que el municipi disposarà del dispositiu de seguretat reglamentari.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF