Societat 01/07/2020

L'aeroport de Palma rebrà aquest dimecres un 147% més de vols que ahir

Les Illes en tenen programats 306 per a aquest dimecres

Ara Balears
1 min
Gairebé 200 passatgers han aterrat a Son Sant Joan aquest dilluns

PalmaL'obertura de les fronteres aquest dimecres ha fet que l'activitat als aeroports de les Illes s'hagi multiplicat d'un dia per l'altre. En total hi ha programats 306 vols (tant nacionals com internacionals), 210 dels quals operaran a l'aeroport de Palma, que en un dia rebrà un 147% més de vols que ahir, segons ha informat Aena. D'aquests vols, 66 són estatals i 144 són internacionals.

En el cas de l'aeroport d'Eivissa, per a aquest dimecres s'han previst 62 operacions, 36 de les quals són estatals i la resta, internacionals. Així, a l'illa hi haurà un 158% més de vols que el dia anterior, que en van operar només 24.

A Menorca el nombre de vols no s'ha incrementat de la mateixa manera que a la resta de les illes, tot i que en un dia els vols han incrementat un 44%. Per tant, hi haurà un total de 34 vols, 8 dels quals seran internacionals.

Es preveu que aquest increment dels vols continuï durant les pròximes setmanes. Precisament aquest dimarts, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, va assegurar que el Govern balear està treballant amb els touroperadors britànics per rebre turistes anglesos a partir de la setmana que ve.

Cal recordar que a partir d'avui hi torna a haver lliure circulació per tota la península Ibèrica, després que Espanya i Portugal hagin reobert les fronteres tres mesos i mig després de tancar-les. A més, també es permet l'entrada a la UE a un total de 14 països, a l'espera de si la Xina també accepta l'arribada d'europeus.

stats