L'aerolínia Norwegian torna a volar a Palma aquest dimecres

El primer vol arribarà a les 11.15 h procedent d'Oslo

La companyia aèria Norwegian reprendrà aquest dimecres les operacions amb Espanya, entre les quals s'inclouen les connexions amb els aeroports de Palma, Màlaga i Alacant, segons ha informat Efe. El primer vol a Palma està previst que aterri a les 11.15 h de dimecres, procedent d'Oslo, i que torni al seu origen el migdia. El segon vol, procedent de Copenhaguen, està previst per a les 12.10 h i tornarà a Dinamarca a les 12.55 h.

Dijous dia 2 de juliol Norwegian reprendrà les operacions a Barcelona i dissabte 4 de juliol, amb Gran Canària. En total, la companyia reobrirà 14 rutes a Espanya, totes amb Escandinàvia, que es tradueixen en una previsió de 84 vols setmanals entre aquests cinc aeroports espanyols i els països nòrdics.

El Govern treballa amb els touroperadors britànics per rebre turistes anglesos a partir de la setmana que ve

Pel que fa al conjunt d'Europa, la companyia tornarà a activar 76 rutes, xifra en la qual estan incloses les 14 rutes espanyoles. D'aquesta manera, Norwegian amplia la flota activa d'aeronaus en 12, i passa de 8 a 20.

Segons l'aerolínia, aquesta reobertura de les operacions respon a l'increment de demanda entre els passatgers, sumada al fet que altres empreses ja estan reprenent els seus vols amb Europa. Fins ara, la companyia només operava un total de 13 rutes, totes entre aeroports de Noruega.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF