Societat 10/06/2019

L'acusada de matar el seu marit a Cala Millor en culpa un dels seus cans

La Fiscalia creu que la dona va tallar trossos de carn i pell de la víctima per alimentar els animals

Ara Balears
2 min
La Fiscalia creu que l'acusada tallà trossos de carn del seu marit i els donà als seus dos cans.

PalmaUna dona acusada de matar el seu marit a Cala Millor l'1 d'abril del 2016 ha negat haver-lo assassinat, aquest dilluns en el judici a l'Audiència de Palma, i ha culpat de la mort un dels seus dos cans, que són de raça perillosa. La dona, de 49 anys, ha explicat que, davant els fets, ella intentà separar l'animal de la víctima, de 70 anys, però que un segon atac va resultar fatal i no va poder fer res per evitar-ne la mort. Ha dit que va quedar en estat de xoc sense saber què fer i que, a continuació, va intentar suïcidar-se bevent alcohol i ingerint pastilles.

La Fiscalia, que demana per a l'acusada una condemna de 25 anys de presó per assassinat amb traïdoria, té una altra versió dels fets. A l'escrit assevera que la dona tenia la intenció de posar fi a la vida del seu marit i, aprofitant que l'home estava sedat amb algun fàrmac i estirat al llit, li va tallar trossos de carn i pell amb un ganivet, els va donar de menjar a dos cans que tenien a casa i els va animar a mossegar les extremitats de la víctima: allò li causà una hemorràgia massiva i, tot seguit, la mort, segons l'acusació.

La dona ha negat haver matat el seu marit i haver atiat els animals a atacar-lo. Davant la pregunta de si utilitzà un ganivet amb la intenció de matar-lo, la dona ha respost: "Per què?". També ha explicat que vivien junts des de mitjan 2014 i que tenien discussions perquè ell era molt despistat. Ha afegit que ella l'havia d'ajudar constantment i que els cans ja l'havien atacat anteriorment. Igualment, ha declarat que ella provà de convèncer sense èxit el seu marit de desfer-se dels animals.

stats