Societat 21/03/2019

Una acció poètica en contra de l'autopista Llucmajor-Campos

S'ha fet una lectura de poemes dels escriptors Maria Antònia Salvà i Damià Huguet en protesta per l'ampliació de la carretera

Ara Balears
1 min
La protesta s'ha dut a terme a peu d'obres

PalmaAmb motiu del Dia internacional de la poesia, la platafoma Antiautopista ha decidit dur a terme una acció poètica a peu d'obra de l'autopista Llucmajor-Campos. Una lectura de poemes del poeta de Campanet Damià Huguet i la llucmajorera Maria Antònia Salvà ha reivindicat que les obres no es duguin a terme.

En el comunicat han assegurat que "davant qui arrabassa els arbres i pretén negar quarterades de terra en quitrà per estalviar 1 minut 43 segons de trajecte entre Llucmajor i Campos, nosaltres oferim un caminoi sembrat de versos".

Recordem que el passat 22 de maig, el Consell de Mallorca va aprovar, per unanimitat, l'adjudicació del contracte de les obres de desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos (Dt.-19) a la UTE formada per Constructora Pirinenca (Copisa) i l'empresa mallorquina Aglomerats de Felanitx (Afex), segons ha recordat la institució insular en un comunicat. El pressupost total per construir la infraestructura de l'obra és de 27.494.171 euros i el termini d'execució, de 22 mesos.

Comunicat Acció Poètica de la plataforma Anti-Autopista
stats