Societat 07/01/2020

Accident mortal a l'autopista d'Inca

El conductor d'una furgoneta ha mort al quilòmetre 25 de la Ma-13 i la Guàrdia Civil investiga el succés

Ara Balears
1 min
Imatge de l'autopista Inca-Sa Pobla des de la rotonda de l'hospital.

PalmaUn home de 34 anys que conduïa una furgoneta ha mort aquest dimarts al quilòmetre 25 de l'autopista d'Inca, a l'altura de la sortida de Sencelles, segons ha informat la Guàrdia Civil. En el succés només s'ha vist implicat el conductor del vehicle, que ha perdut el control i ha fet unes quantes voltes de campana.

Els serveis d'emergència no han pogut salvar la vida de l'home i el tram de l'autopista on ha succeït l'accident ha estat tallat i s'han registrat importants embossos de trànsit. És el primer mort per accident de trànsit a les Balears d'aquest 2020. Només les Balears, Astúries, Cantàbria, Ceuta i Melilla han finalitzat aquestes festes nadalenques sense cap mort a les carreteres, com ja va passar l'any passat, excepte a les Illes, on varen morir quatre persones.

Com ja va informar aquest diari, les Illes varen registrar 25 persones mortes per accident de trànsit el 2019, la xifra més baixa dels darrers 11 anys, segons el Balanç de Seguretat Viària 2019 del Ministeri de l'Interior. D'acord amb la Delegació del govern a les Balears, el 72% dels accidents mortals s'ha produït a vies interurbanes.

stats