Publicitat
Publicitat

Les WAG del Barça se'n van de compres a Milà

La premsa britànica va inventar l'expressió WAG ( wives and girlfriends, que vol dir dones i nòvies ) per parlar de les parelles femenines d'alguns dels futbolistes que van jugar al Mundial del 2006. I des de llavors no ha perdut vigència.

De fet, elles mateixes fan evident que són un col·lectiu específic quan fan coses juntes -i ho expliquen a les xarxes socials-. L'última sortida plegades que s'ha fet pública és una escapada que haurien fet tres de les WAG del Barça a la ciutat italiana de Milà, on han fet realitat el somni consumista que molts tenen quan s'acosta Nadal.

Les protagonistes en aquesta ocasió són Núria Cunillera, la dona de Xavi Hernández; Daniella Semaan, la dona de Cesc Fàbregas, i Antonella Roccuzzo, la dona de Leo Messi. Totes tres van passejar-se per Milà per fer unes compres.

Ho explicava la mateixa Semaan, que a Instagram va penjar la imatge de la dreta acompanyada de la frase: "A Milà; hem comprat... només una miqueta", una clara ironia que deixava en evidència que s'havien gastat molt més del que és fàcil confessar en aquests moments d'austeritat generalitzada. Van immortalitzar l'escapada a Itàlia davant d'un aparador.

No és el primer cop que se les veu juntes. Semaan i Roccuzzo ja van anar juntes al concert de Bruno Mars. A Cunillera, però, no se l'havia vist amb elles dues. Tot i això, la dona de Xavi va escollir l'anglesa i l'argentina com a dames d'honor per al seu casament, al juliol, al Jardi Botànic de Blanes. Amb tres estils molt diferents, les dones culers van deixar els seus fills a casa i no van dubtar a fer servir les targetes que l'esport rei ha proveït de fons.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF