20 persones intoxicades a causa d'un incendi en un edifici del carrer d'Aragó, a Palma

El foc s'ha declarat entorn cap a les 16 h, mentre dos operaris treballaven en el sistema elèctric de la finca

Un total de 20 persones han resultat intoxicades per inhalació de fum arran de l'incendi registrat aquest dilluns horabaixa en el quart pis de comptadors de l'edifici situat en el número 26 del carrer d'Aragó de Palma.

Segons han informat els Bombers de Palma i el servei d'emergències sanitàries 061, l'incendi s'ha declarat al voltant de les 16 h mentre dos operaris treballaven en el sistema elèctric de l'immoble, un edifici d'11 plantes que allotja un supermercat i la seu central d'RTVE a les Balears.

Els ferits són tres veïns, que han estat traslladats a l'hospital Son Llàtzer amb pronòstic reservat, un bomber i un dels operaris que treballaven a la sala de comptadors, que també han estat traslladats amb ambulància a la clínica  Quirón , i tres persones més, ateses i donades d'alta 'in situ'.

Encara que el foc no s'ha expandit més enllà del lloc on s'ha originat, ha generat una densa fumera que ha obligat a l'evacuació d'algunes persones pels balcons. Els Bombers treballen encara per garantir la seguretat a l'edifici, en el qual s'havia tallat el subministrament elèctric.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF