Urdangarin no podrà sortir a fer el voluntariat el mes que ve pel coronavirus

El centre on acudia tres dies a la setmana ha limitat les visites per garantir la protecció dels residents

Iñaki Urdangarin no podrà fer el voluntariat a l'Hogar Don Orione, on acudeix tres dies a la setmana, ja que el centre ha limitat les visites durant un mes per garantir la protecció de les persones davant l'epidèmia del coronavirus. La direcció del centre, ubicat a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón, ha decidit prendre aquesta mesura conforme a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El centre també ha restringit les sortides del cap de setmana fora del centre. Aquestes restriccions tindran, de moment, una durada d'un mes, però podrien prorrogar-se segons evolucioni el virus a la comunitat de Madrid.

Així, Urdangarin, que es troba intern a la presó de Brieva, a Àvila, no podrà sortir a fer el voluntariat fins almenys el pròxim 9 d'abril. 

Urdangarin podrà sortir de la presó tres dies a la setmana per fer voluntariat

Des del passat 19 de setembre, el cunyat del rei Felip VI surt de la presó per acudir a l'Hogar Don Orione. Al principi ho feia dues vegades a la setmana, però des de mitjan gener hi anava els dilluns, dimecres i divendres.

Urdangarín va ingressar a la presó el 18 de juny de 2018 per complir una condemna de cinc anys i deu mesos per delictes de corrupció en el cas Nóos.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF