La UIB presenta el nou grau universitari en Direcció Hotelera

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears serà l'encarregada d'impartir el títol a partir del pròxim curs

La Universitat de les Illes Balears cursarà a partir del pròxim curs acadèmic el grau en Direcció Hotelera Internacional. La titulació serà impartida per l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, i el títol obtingut serà oficial i reconegut a escala estatal i internacional.

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha afirmat que l'acord s'ha assolit gràcies a la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears, l'Escola d'Hoteleria i les conselleries de Treball, Comerç i Indústria i Educació. A més, el rector ha destacat el benefici que tindrà el nou grau per als futurs alumnes, que posteriorment podran accedir a doctorats i màsters oficials.

Per altra banda, el conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha manifestat que amb l'arribada del nou títol en Direcció Hotelera es dona una resposta a la demanda social i del sector turístic de les Illes.

El nombre de places serà de vuitanta i la inscripció als nous estudis de grau s'obrirà a finals d'aquest mes. El preu de la matrícula serà lleugerament inferior als mil euros.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF