Els estudiants de la UIB creen 'Canviem!, una associació "plural, neutral i imparcial"

Neix amb l'objectiu de vetllar pels interessos de la comunitat estudiantil, lluny d'ideologies polítiques

La UIB compta des de l'inici del curs acadèmic 2018-2019 amb una nova associació d'estudiants. 'Canviem!' neix amb l'objectiu de vetllar pels interessos de la comunitat estudiantil. El president de l'entitat, Biel Dols, ha assegurat que sorgeix de la necessitat de "donar resposta a la demanda de molts estudiants que necessiten algú que els representi de forma plural, neutral i imparcial".

Dols ha declarat que "volem donar veu als estudiants independentment de la seva ideologia política i lluny de la crispació i la falta d'entesa, que històricament ha afectat les diferents associacions d'estudiants de la UIB, sempre vinculades a partits polítics i, per tant, totalment manipulades".

El president ha afirmat que en aquesta associació hi ha lloc per a tothom: "Som un grup d'estudiants que volem una universitat més justa, més participativa, amb més agenda cultural i més assequible per als qui no se la poden permetre. El nostre objectiu és aconseguir per als estudiants un ambient més acollidor".

La necessitat d'una associació no vinculada a la política és en el fet que les múltiples associacions d'estudiants ja establertes a la universitat estan vinculades a organitzacions polítiques i "contribueixen a un ambient de divisió i crispació dins el campus, sense abordar els problemes reals que concerneixen la comunitat estudiantil", ha manifestat Dols.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF