Publicitat
Publicitat

Tom Jones revela que va patir assetjament sexual

El cantant gal·lès assegura que es tracta d’un problema present en la indústria del cinema i de la música

El cantant gal·lès Tom Jones ha assegurat en una entrevista a la BBC que va patir assetjament sexual a l’inici de la seva carrera i que es tracta d’un problema que sempre ha sigut present en la indústria del cinema i de la música.

Preguntat sobre què en pensava de l’allau de denúncies per agressions sexuals contra el productor de Hollywood Harvey Weinstein, l’intèrpret de Delilah o It’s not unusual ha afirmat que és un tipus de situacions que també es produeixen en el sector de la música. En l’entrevista, Jones revela que en els seus primers passos com a cantant també ho va patir. “Sí, al principi sí”, assegura. “Va haver-hi unes quantes coses així... però simplement marxes. El que s’intenta fer amb les dones, també s’intenta amb els homes”, ha relatat.

El cantant, de 77 anys, revela que la proposició sexual que li van fer a l’inici de la seva carrera el va fer sentir “molt malament”, però que va poder eludir la situació. “No va ser dolent, algú em va fer una invitació i jo li vaig dir: «No, gràcies»”, ha explicat a BBC Radio 5. Jones afegeix que després de l’incident es va adonar que s’havia de mantenir allunyat d’aquella persona i que no volia que les coses funcionessin així. “Sempre has de tenir molt clar que hi ha certes coses que no es poden fer per molt normals que semblin”, puntualitza Jones. “En el món de l’espectacle passen coses, a vegades s’amaguen i després surt a la llum i més gent presenta denúncies. Es com treure el tap d’una ampolla”, reflexiona. El cantant s’ha mostrat convençut que al final “s’ha de fer justícia”. A.P.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF