Tirme renova el conveni dels seus treballadors després de 19 reunions

L'augment de salari, les ajudes escolars i les mesures per conciliar la vida laboral i familiar han estat els punts clau de l'acord

Tirme  ha arribat a un acord amb els seus treballadors per renovar el conveni col·lectiu i garantir l'estabilitat laboral fins al 2023. Després de denou reunions entre l'empresa i els representants dels treballadors, finalment s'ha arribat a un acord en el qual han tingut un paper fonamental l'augment del salari, les ajudes escolars i les mesures per conciliar la vida laboral i familiar.

Aquest nou conveni, que consolida i amplia tant les condicions laborals com els drets socials dels treballadors de l'empresa, suposa un augment salarial del 2%, l'ampliació de l'horari d'entrada a la feina (de 6 a 9.30 h) per tal de facilitar la conciliació entre la vida laboral i la familiar, i també la renovació de les ajudes escolars ja existents per a aquells treballadors que tenen fills menors de 16 anys. A més, s'ha aprovat un projecte que preveu reduir la jornada a aquells treballadors que tinguin fills menors de 14 anys per facilitar-ne la cura.

Segons ha informat  Tirme , l'acord serà presentat els pròxims dies davant l'autoritat laboral perquè el registri i publiqui.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF