Tensió per l'ordenança de les terrasses en el ple de Cort

Els restauradors de Santa Catalina i la Federació de Veïnats s'han queixat per l'ordenança que regula la via pública 

Uns s'han queixat perquè l'ordenança havia d'estar enllestida aquest estiu i encara no s'ha duit a ple i els altres perquè no estan d'acord amb la nova regulació. Tot i que no constava a l'ordre del dia, l'ordenança de la via pública ha generat tensió en el ple de l'Ajuntament de Palma. 

L'ordenança de les terrasses es troba en els deu dies de període d'al·legacions dels partits polítics i anirà a ple el mes d'abril. Després, s'obrirà el període d'exposició públic i s'aprovarà definitivament el juny o el juliol. Des de l'Ajuntament confien que pugui començar a funcionar el proper estiu.

Però, tot i això, ningú no està satisfet. La Federació de Veïnats els acusa que "heu estirat tant la corda que l'heu romput", i assegura que no donen suport ni al text ni a les formes, ja que el varen rebre el dia abans de presentar-lo en roda de premsa. 

Per la seva banda, els restauradors i veïns de Santa Catalina han omplert la sala de pancartes. "Salvem Santa Catalina", "Les terrasses són la vida del barri" i "Les terrasses i la microocupació donen vida a Santa Catalina" són alguns dels lemes que s'hi han pogut veure. Es queixen que la restauració ha donat vida i més categoria a la barriada, i que posar-hi traves va en contra dels veïns.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF