Reobren la platja dels Tancats: no era un projectil, sinó una botella de Coca Cola

El suposat 'projectil' va ser localitzat a només 30 metres de la costa i a poc més d'un metre de profunditat

La platja dels Tancats torna a estar oberta al bany després que el Grup Especial d’Activitats Subacuàtiques de la Guàrdia Civil hagi tret de l’aigua el que en principi s'havia pensat que era un projectil.

La Policia Local de Ciutadella confirma que la platja torna a estar oberta perquè ja no hi ha cap perill i segons publica el diari 'Menorca info', en realitat era una botella de plàstic. A hores d’ara però encara no hi ha cap comunicat oficial.

Un practicant d''snorkel' va fer la sorprenent troballa i n'alertà immediatament el servei de socorristes de la platja. El projectil va ser localitzat a només 30 metres de la costa i a poc més d'un metre de profunditat. 

Una vegada avisats, el servei de socorrisme traslladà a la Policia Nacional de Ciutadella la informació, i aquests varen fer el mateix a la Guàrdia Civil. La zona afectada és la platja dels Tancats, arenal protegit i dels millors conservats de Menorca. Integra el grup de platges d'Algaiarens, situades a la Vall, i s'hi accedeix a través de boscos de pins blancs i alzines. És una de les platges més freqüentades pels residents i els turistes.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF