Tanquen la primera escoleta de les Illes després que un nin doni positiu en covid-19

Ja s'han desinfectat les instal·lacions del centre ubicat a Palmanova i actualment, segons fonts municipals estan pendents del resultat de les proves dels contactes estrets del menor

L'escoleta de Palmanova està tancada temporalment, perquè un dels nins que assistia al centre va donar positiu a les proves de coronavirus. Fonts de l'Ajuntament de Calvià asseguren a l'ARA Balears que des que es va tenir coneixement del resultat de les proves, dilluns passat, es va tancar l'escoleta, i va activar el protocol que inclou informar les autoritats sanitàries i desinfectar les instal·lacions. Actualment estan a l'espera del resultat de les proves dels contactes estrets.

L'ajuntament va informar el Centre de Salut i la Conselleria i, seguint les instruccions de l'autoritat sanitària, es va avisar les famílies dels menors del centre. El dimarts dematí una empresa especialitzada ja va desinfectar tota la instal·lació.

Actualment l'Ajuntament està en contacte constant amb el Centre de Gestió de Contactes de la Conselleria de Salut, que està controlant a tot l'alumnat i personal del centre, i, "en funció de les instruccions que vagi rebent de l'autoritat sanitària, es reobrirà l'escoleta abans o després", han assenyalat les mateixes fonts.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF