Publicitat
Publicitat

Suspesa l'aplicació del 25% de castellà a les dues escoles que faltaven

Convivència Cívica Catalana ha recorregut les suspensions, però les escoles no esperen més mesures cautelars

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha deixat en suspens l'aplicació del 25% de castellà que ell mateix va imposar a les dues escoles, de les cinc afectades, que encara estaven pendents d'aquesta decisió.

En concret, l'Escola Pia de Sarrià ha estat l'última a rebre la notificació que el requeriment fet al director perquè apliqui un 25% de l'horari escolar en castellà quedava suspès fins que es resolguin els nous recursos presentats a la causa per l'AMPA i el titular del centre. També l'institut Alba del Vallès, l'únic centre públic afectat per les resolucions del TSJC, va rebre fa uns dies la provisió judicial que deixa en suspens l'aplicació del 25%.

Per la seva banda, Convivència Cívica Catalana, que representa les famílies demandants que exigien més castellà al centre, ha presentat recurs a la decisió del TSJC de deixar en suspens aquestes ordres.

Tot i així, el secretari general de la Fundació Escola Cristiana, patronal dels centres concertats, Carles Armengol, no espera que el tribunal prengui cap més mesura cautelar a aquest respecte, i confia que el següent pas ja serà resoldre els recursos presentats en per les cinc AMPA i pels titulars dels quatre centres concertats, a més del departament d'Ensenyament com a titular del públic.

Visibilitzant l'assetjament sexual