Col·lectius socials organitzen una festa de Sant Sebastià alternativa per pagar les multes de Stop Desnonaments

El que es recapti també es destinarà a un projecte de Nou Circ de sensibilització amb Palestina 

La recaptació de la barra de les festes autogestionades de Sant Sebastià que tindran lloc a la plaça de Raimundo Clar es destinarà a pagar les multes que han rebut Stop Desnonaments i a un projecte de sensibilització de la realitat palestina que durà a terme Nou Circ.

Actualment Stop Desnonaments Mallorca té nou multes d'entre 100 i 601 euros, que ascendeixen a un total de gairebé 2.000 euros, segons ha explicat Alma Vives, coportaveu de Stop Desnonaments Mallorca.

Neus Fuxet, membre de Nou Circ, ha explicat que "les festes autogestionades de Sant Sebastià de la plaça col·lectiva de Raimundo Clar neixen amb l'esperit de crear i enfortir el teixit social entre col·lectius i entitats que treballam en defensa de la vida, els drets i les llibertats enfront dels interessos depredadors del capitalisme".

Les activitats de les festes comencen a les 11 h amb un taller sobre maneres de "reduir la petjada ecològica". A les 12 h hi haurà l'actuació de Joan Màgic i a les 12.30 h, el taller 'La ciutat que volem les dones i els infants'. El dinar serà una paella vegana. A les 16 h es farà la xerrada Emergència climàtica i un debat sobre "el model turístic a Mallorca en qüestionament, paral·lelament a 'l'espai activista familiar".

A les 18 h començaran les actuacions de Cabaret Nou Circ social, Dhalia Tribal, l'escola de percussió africana Ibou Kande, Sarun, Ana Martí, Tomeu Quetles i Txus Santana, Micaela Díaz i la Màquina de las Flores, entre d'altres. A les 19 h es posarà en marxa el fogueró.

Les festes autogestionades de Sant Sebastià estan organitzades per Ciutat per a qui l'habita, Stop Desnonaments Mallorca, Ben Amics, Extinction Rebellion Mallorca, Stop Maltractament Centres d'Acollida, Brilla, Moviment Feminista de Mallorca i Nou Circ.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF