Sonia Vivas: "He treballat 13 anys amb policies que són a la presó, era d'esperar"

La policia local assegura que l'àudio en què parla de Podem, partit al qual ara està vinculada, està manipulat

La policia local Sonia  Vivas , que aquesta setmana ha manifestat el seu interès a  concórrer  a la batlia de l'Ajuntament de Palma amb  Alberto   Jarabo  per Podem, contesta amb resignació : "J a m'ho esperava", referint-se a l'àudio fet públic en què parla malament de la formació morada. "He fet feina durant 13 anys amb policies que ara són a la presó o duen una  polsera al turmell. Ja vaig avisar que podrien sortir coses de mi", explica. Però l'àudio no en seria un exemple perquè segons  Vivas  es nota que ha estat manipulat i tret fora de context.

La gravació, assegura la policia local, és de l'any 2016, després d'una declaració que es va fer sota secret de sumari. És una  conversa de  45 minuts amb una companya del cos policial "íntima del bloc dur que entra a la presó", en un moment d'inflexió de la investigació que ella protagonitzava.

Sonia  Vivas  va tenir coneixement que existia aquesta gravació  l'endemà  de  declarar  en el seu judici per homofòbia, quan hi va haver un suport explícit i públic de molts membres de Podem. Precisament ara, el partit li ha llançat un missatge de suport. "El que han fet és reforçar-me", somriu,  conscient  que "no  em perdonaran  mai que els hagi   fotut  la forma de vida que duien dins la Policia Local", conclou.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF