CANVI DE BATLIA
Societat 18/06/2013

Son Servera proclama nou batle l'independent Antoni Servera

El relleu del socialista Josep Barrientos estava previst en el pacte

Joan Sitges
2 min
Antoni Servera va reconèixer que ara és el moment d'estar a disposició de les persones i entitats que necessiten tirar endavant.

Son Servera.L'independent Antoni Servera Monjo rellevà ahir el socialista Josep Barrientos al capdavant de l'Ajuntament de Son Servera. El canvi de batle estava previst ja en el pacte de govern signat després de les passades eleccions entre el Partit Socialista, els Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona i els actuals regidors d'El Pi. Un pacte al qual fa un any es va sumar el regidor per PSM-Esquerra. D'aquesta manera es repeteix l'experiència del mandat anterior, en què Barrientos i Servera varen ocupar la batlia de Son Servera dos anys cadascú.

Abans del nomenament del nou batle, el portaveu popular demanà al Govern municipal "un canvi en les dinàmiques polítiques dels darrers dos anys" per "poder participar d'una manera més directa i eficaç en la gestió diària del municipi". Així, els set regidors del PP, que són els únics a l'oposició, votaren ahir en solitari en contra de la investidura del nou batle i a favor del candidat del seu partit, Jaume Servera.

Però els vots a mà alçada dels regidors integrats en l'equip de govern acomodaren Servera a la cadira de primera vara. Durant el seu discurs, confessà que "el que toca ara és gestionar el dia a dia i estar a disposició de les persones i les entitats que necessiten un cop de mà". A més, es referí a la "dificultat de fer grans inversions en el context de retallades actual i quan aquest Ajuntament ha de tornar el deute contret fa quinze anys". Amb tot, el nou batle es referí a la posada en marxa de la piscina municipal i al foment de l'activitat turística al municipi mitjançant el Consorci de Turisme local, a banda del manteniment òptim de les obres que s'han realitzat pel poble en els darrers anys.

Pel que fa a la coordinació, va explicar que "els grups que estam en el Govern ens reunim setmanalment per acordar les línies d'actuació de les regidories, la clau de l'èxit d'aquest govern", segons Antoni Servera.

stats