Publicitat
Publicitat

Alexander Skarsgard ja oblida Alexa Chung

L'actor ja està en plena recerca de parella. I la primera candidata ha sigut la model Toni Garrn

La premsa del cor dels Estats Units ha anunciat que la it girl Alexa Chung ja no és parella de l’actor Alexander Skarsgard. Més encara, ell ja està en plena recerca de parella. I la primera candidata ha sigut la model Toni Garrn. O, com a mínim, els van veure plegats en una cita a cegues muntada pels seus amics, segons informa Page Six. El mitjà també reporta la poca probabilitat -coses de la química sexual- que hi hagi una segona trobada amb Garrn, a qui anteriorment havien relacionat amb Leonardo DiCaprio. Que l’intèrpret hagi protagonitzat recentment la sèrie Big little lies [Petites grans mentides] ha donat molt de joc a la premsa rosa a l’hora d’especular sobre els últims dies de la relació d’aquesta parella, que es va formar el 2015.

Seguint amb ruptures, però aquesta en estat molt més avançat, demà Antonio David Flores haurà de declarar davant del jutge, a instàncies d’una denúncia interposada per la seva exdona, Rocío Carrasco. En joc hi ha la custòdia del fill comú, que viu a casa de l’ex guàrdia civil, tot i que tenien acordada una custòdia compartida. El cas és que el plançó ha complert 18 anys i, per tant, podrà decidir amb qui vol estar a partir d’ara. Però la filla de Rocío Jurado ha interposat una demanda perquè, la tardor passada, Flores va retenir l’adolescent, amb la qual cosa el noi no va poder anar al casament de la seva mare amb Fidel Albiac, celebrat el 7 de setembre de l’any passat. Tot això passa mentre un jutjat de Madrid especialitzat en violència de gènere ha admès una denúncia de maltractaments, presentada per Carrasco, per deu anys de menyspreus i atacs constants.

Si hi ha parelles que s’acaben, altres afermen el seu amor, o ho intenten, amb un casament. És el cas de l’actor Canco Rodríguez, conegut pel seu paper d’ El Barajas a la sèrie Aída, i la seva nòvia Marta Nogal, amb qui ja porta deu anys de relació. Les fotografies que han aparegut a les xarxes parlen d’una gresca animada i s’hi poden detectar unes quantes cares televisives fent barrila: Helen Lindes (i el seu marit, el jugador de bàsquet Rudy Fernández ), Secun de la Rosa, Adrián Lastra, Yolanda Ramos... La cerimònia va començar ja dijous a Barcelona -amb un prebanquet- i es va allargar més de 48 hores, fins que va acabar aquest dissabte, de matinada.

I el cap de setmana ha estat marcat per un altre casament seriòfil: el de Noel Fisher (actor de Shameless ) amb la també actriu Layla Alizada. També ha sigut un casament meditat, ja que la parella sortia des del 2005 i han optat per una cerimònia en la relativa intimitat: només 60 amics propers i família. Fischer i Alizada es van conèixer al plató on es rodava la sèrie Godiva, tot i que el primer petó no va arribar fins a la festa de comiat de rodatge. Se’ls pot veure junts en el curt Day one, del 2016, que va estar nominat a un Oscar.