Societat 18/06/2013

La Vall d'Aran, seccionada en tres parts incomunicades entre elles, segons el síndic

Carles Barrera destaca que de moment no s'han registrat danys personals

Ara
1 min

BarcelonaEl síndic d'Aran, Carles Barrera, ha afirmat aquest dimarts al migdia que la situació a la Vall d'Aran "està absolutament descontrolada" pel desbordament del riu Garona i que els danys materials "seran una catàstrofe". Barrera també ha destacat, però, que de moment no s'han registrat danys personals.

Barrera ha assegurat que tots els alcaldes estan assumint la seva responsabilitat i que estan activats al 100% els serveis d'emergència. "Estem fent tot el que es pot fer", ha dit el síndic, que ha informat que la comarca està seccionada en tres parts, incomunicades entre elles.

Després de destacar les dificultats que estan trobant en la cobertura de la telefonia mòbil, Barrera ha informat que s'han evacuat els habitants dels edificis de les dues riberes del riu Garona.

Barrera ha explicat que tot el polígon industrial de Viella (Vall d'Aran) està completament inundat pel riu Garona "i la carretera nacional és una prolongació del riu". "El pont antic de Viella està molt tocat i si cedeix podria taponar el pont següent, que és el de la carretera nacional", ha advertit Barrera.

stats