Gairebé 4.100 persones s'han inscrit a les proves de Selectivitat

Aquest dimarts és la primera jornada de les Proves d'Accés a la Universitat, que es farà a sis centres d'arreu de les Illes Balears

Aquests dimarts comencen els exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears. A les conegudes proves de Selectivitat s'hi han inscrit enguany 4.078 estudiants, segons les dades registrades fins al migdia d'aquest dilluns, tot i que s'espera que la xifra sigui major, ja que la inscripció encara està oberta durant tot el capvespre.

Els matriculats són alumnes que aquest any han cursat 2n de Batxillerat i altres estudiants que es presenten per millorar la nota de convocatòries anteriors, segons ha informat la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Els exàmens començaran les 9 h a diferents centres de les Illes, com ara el campus de la UIB i els instituts Mossèn Alcover de Manacor, Berenguer d'Anoia d'Inca, Isidor Macabich d'Eivissa, Josep Miquel Guàrdia d'Alaior i Marc Ferrer de Formentera.

Enguany, per primera vegada, la prova extraordinària de recuperació per a alumnes suspesos a la primera convocatòria i per a alumnes que acaben els estudis de Batxillerat més tard, no es farà al setembre sinó els dies 10, 11 i 12 de juliol.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF