Sant Sebastià treu al carrer més de 30.000 persones

L'operatiu d'Emaya ha recollit 30 tones de fems

Més de 30.000 persones sortiren aquest dissabte als carrers de Palma per gaudir dels concerts organitzats en vuit places amb motiu de la Revetla de Sant Sebastià. Durant la festa, no es registrà cap incident destacable a l'àmbit de la seguretat, segons ha informat aquest diumenge l'Ajuntament de Palma.

L'aforament estimat de les places on es varen organitzar activitats musicals era de 42.100 persones, i uns 30.600 ciutadans presenciaren algun dels concerts.

El consistori ha assenyalat que hi va haver un equilibri de públic, amb una mitjana de 6.000 persones a les places més importants. L'encesa del fogueró a la plaça Major va ser presenciat per 5.000 persones, 3.000 més que l'any passat. De fet, aquesta edició s'han triplicat el nombre de foguerons i de barres per servir begudes.

La plaça que congregà més espectadors va ser la d'Espanya, amb una participació mitjana de 6.500 persones. La segona plaça amb més assistents va ser la de Joan Carles I, amb una mitjana de 6.000 persones.

Emaya va habilitar un operatiu de neteja especial amb més de 40 persones i 9 agranadores, un equip a pressió, un camió cisterna i 2 minipales amb 9 camions per recollir les restes dels foguerons.

Els operaris començaren la seva feina a les 3 de la matinada i a les 9 del matí d'aquest diumenge ja havien acabat les tasques de neteja al centre. En total, s'han recollit 30 tones de fems.

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF