Sant Llorenç recupera el seu camp de futbol, destrossat per les inundacions d'octubre

La reconstrucció d'aquestes instal·lacions esportives ha costat prop de 900.000 euros

Sant Llorenç des Cardassar ha recuperat aquest dissabte la primera infraestructura reconstruïda de les danyades per les greus inundacions de l'octubre passat amb la inauguració del camp de futbol Es  Moleter  i la presentació dels equips, que es va ajornar a causa de la tragèdia, segons informa Efe.

En nom del  Govern , la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina  Cladera , ha assistit a la inauguració de la primera gran obra de recuperació d'instal·lacions municipals danyades per la  torrentada , segons ha explicat al batle de Sant Llorenç, Mateu  Puigròs .


Cladera  ha reconegut la tasca de reconstrucció exercida per l'Ajuntament i per tot el poble de Sant Llorenç. "Heu demostrat un gran esperit de superació, una lliçó de fortalesa", ha afirmat la consellera, que ha qualificat la jornada d'avui com "un dia de festa i de tornada a la normalitat, que és el més important".

La reconstrucció del camp de futbol inclou la nova gespa artificial i la reforma dels edificis annexos, la renovació dels sis vestuaris, del bar i una nova caldera i bugaderia, danyats per la inundació. Ha costat al voltant de 900.000 euros, que han finançat conjuntament diferents administracions: l'Ajuntament, el  Govern , el govern espanyol i el Consell de Mallorca.

A més de  Puigrós  i  Cladera , han assistit a l'acte la directora insular d'Esports, Marga  Portells , i el president de la Federació balear de Futbol, Miquel  Bestard .

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF