Sant Llorenç nomenarà Fill Adoptiu Rafel Nadal

L'Ajuntament del municipi ha decidit atorgar aquest reconeixement al tennista per la seva ajuda en la torrentada que va afectar el poble just ara fa dos anys

Avui es compleixen dos anys de la torrentada que va afectar Sant Llorenç  des  Cardassar, que es va cobrar la vida de 13 persones i deixà nombroses pèrdues materials. Durant aquella tragèdia foren molts els voluntaris que es traslladaren fins a la localitat per ajudar els damnificats i l'Ajuntament de Sant Llorenç n'ha volgut recompensar un per la seva feina, el tennista Rafel Nadal. El consistori ha decidit iniciar aquest divendres els tràmits oficials per declarar el manacorí Fill Adoptiu de la vila.

L'expedient per atorgar aquest reconeixement a Nadal tindrà en compte alguns dels gestos que va tenir cap al municipi. El manacorí va col·laborar amb les tasques de neteja acompanyat p el seu fisioterapeuta Rafel  Maymó , cedí les habitacions de la residència del seu centre esportiu als afectats que no podien tornar a casa i posteriorment donà un milió d'euros per als damnificats.

No és l'únic agraïment que Nadal rebrà a la localitat. L'Ajuntament pretén posar el nom del tennista a un dels carrers del municipi, iniciant el preceptiu expedient que s'haurà de documentar per a la seva aprovació final.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF