La dona ferida a les festes de Sant Climent de Maó ingressa a l’UCI en estat greu

Una coça d'un cavall ha provocat un traumatisme cranioencefàlic sever a la dona i un traumatisme costal a un home

La dona que ha estat ferida per un cavall durant la celebració de les festes de Sant Climent ha passat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Mateu Orfila de Maó, amb un diagnòstic de traumatisme cranioencefàlic sever, segons han comunicat fonts hospitalàries. L’estat de la dona, de 49 anys, és greu, però s’ha descartat traslladar-la a l’hospital de Son Espases, a Palma.

D’altra banda, l’home de 39 anys que també ha estat ferit a Sant Climent té un traumatisme costal lleu i en les pròximes hores serà donat d’alta. Els fets han succeït abans de les 15.00 h al carrer de Sant Jaume, quan un cavall que participava en el 'jaleo' de les festes ha propinat una coça i ha ferit les dues persones. La dona ha quedat més afectada per l’impacte, que li ha pegat a la mateixa cara.

Després de l’accident, el batle de Maó, Hèctor Pons, ha decidit, d’acord amb l’Associació de Veïns de Sant Climent i la Junta de Caixers, suspendre el 'jaleo' i la tradicional samba a càrrec de la banda de música del Migjorn.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF