L'Ajuntament de sa Pobla demana sortir de casa només si és estrictament necessari

A més, recomana respectar les normes sanitàries, mantenir la distància social i evitar situacions que puguin afavorir el contagi

L'Ajuntament de sa Pobla ha emès un comunicat  en què  demana als seus habitants que no  surtin  de casa si no és  estrictament  necessari. L'advertència arriba després de l'augment "molt significatiu" dels contagis registrats  al municipi  durant les dues darreres setmanes.

El Consistori alerta que s'està arribant al límit  permès  i recomana respectar les normes sanitàries, mantenir la distància social i evitar situacions que puguin afavorir el contagi entre persones. En el comunicat, recorda que "les forces de seguretat del municipi sancionaran tots els incompliments que es detectin".

Apel·la  a la responsabilitat de cada veí per tombar la corba de contagis i prevenir la presa d'una " decisió  contundent". Aquestes advertències arriben dos dies abans que es disputi un partit de futbol entre la Unió Esportiva Poblera i el Reial Madrid Castilla al camp de sa Pobla on es preveu que hi assisteixin uns 1.000 espectadors. El regidor d'esports a l'Ajuntament d'aquest municipi, Guillem Crespí, ha explicat a aquest diari que el partit està marcat al calendari per la Federació i que el consistori no té competències jurídiques per suspendre'l. 

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF