El SUP defensa els agents que varen detenir el portaveu de Stop Desnonaments

El sindicat policial justifica l'actuació i destaca la resistència "agressiva" de Joan Segura

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha defensat aquest dimecres l'actuació dels agents que varen detenir dimarts el portaveu de la plataforma Stop Desnonaments, Joan Segura, acusat de resistència en intentar aturar un desnonament a Palma, un càrrec que va corroborar el jutjat de guàrdia.

En un comunicat difós per l'agència Efe, el SUP dona suport a la intervenció "rotundament" i subratlla que els agents que varen acudir amb ordre judicial a desnonar una família d'un habitatge per impagament, es varen trobar amb una resistència "agressiva".

"L'actuació policial s'ajusta a dret", ha assenyalat el sindicat, que considera que el desnonament "es va executar d'acord amb una ordre judicial".

"La nostra organització sindical mostra el seu suport als més necessitats, ho hem demostrat en multitud d'ocasions, encara que no podem passar per alt uns fets com els de dimarts, en què es posa en dubte la professionalitat dels nostres companys", ha argumentat el SUP. El sindicat també ha lamentat "la manca de defensa" d'organismes oficials davant les crítiques als agents que varen detenir el portaveu de Stop Desnonaments.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF