El SPIB aconsegueix el centenar d'afiliats i regularitza els comptes

El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears ha duit a terme l'assemblea anual

El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB) ha duit a terme aquest dissabte a Palma l'assemblea anual, en la qual s'ha informat de la regularització dels comptes després del desquadrament acumulat en l'etapa anterior i de l'activitat del darrer any, en el qual s'ha arribat als 100 afiliats.

La secretària general de l'organització, Maria Amengual, i la tresorera, Neus Benítez, han exposat a la vintena d'afiliats reunits el procés que s'ha seguit per determinar la situació comptable després del període sense cobrament de quotes i sense control efectiu de la despesa de l'anterior mandat.

El SPIB disposa d'ingressos regulars i l'executiva està ultimant el procediment per recuperar els fons gastats sense justificació. Amengual ha donat compte també dels avanços aconseguits durant els darrers dotze mesos amb l'elecció de la llista impulsada pel sindicat per al comitè d'empresa d'IB3 com a principal fita.

L'executiva també ha exposat alguns dels projectes que el sindicat oferirà als afiliats, com ara cursos de formació a baix preu, a més dels contactes mantinguts amb entitats i administracions públiques per treballar en la millora del tractament informatiu sobre qüestions socials, com ara les persones migrants i la situació dels menors sense família.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF