Reconfiguraran la sala d'arribades de Son Sant Joan pel Brexit

Aena ha adjudicat l'obra per 1,8 milions al Grup Sampol, que adaptarà la zona a les noves nacessitats que han sorgit arran de la sortida del Regne Unit de la UE 

El Grup Sampol remodelarà la sala d'arribades de la terminal de l'aeroport de Son Sant Joan per adaptar-la a les noves necessitats que han sorgit arran de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, segons ha informat l'agència Efe.

Les obres tindran un cost d'1,8 milions d'euros. Aena i la multinacional tenen previst signar el pròxim 2 de desembre l'acta que donarà llum verda a l'inici de les obres, que tenen un termini d'execució de sis mesos.

Aquestes obres de reconfiguració implicaran que es modifiquin les dependències de la zona de control duaner actual, que estaran ubicades devora la nova sortida que utilitzaran tots els passatgers. A més, es desmuntaran els locals que hi ha i es crearan nous espais de locals per a serveis de l'aeroport com el lloguer de vehicles, l'oficina d'objectes perduts i les zones comercials.

El Grup Sampol ha assegurat que "amb l'entrada en vigor del Brexit i després de la sortida del Regne Unit s'adaptarà la sala d'arribades mitjançant un disseny que mantingui la correcta operativa de l'aeroport per a tots els passatgers que aterraran a Palma, siguin de la UE o no". 

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF