PROTESTA

Reclamen una solució per a Juana Mendoza

La plataforma Stop Desnonaments es va concentrar ahir davant l’Ajuntament de Palma per exigir una solució definitiva per a Juana Mendoza

La plataforma Stop Desnonaments es va concentrar ahir davant l’Ajuntament de Palma per exigir una solució definitiva per a Juana Mendoza, tot i que divendres mateix el Consistori anuncià que la seva expulsió es retardaria un mes perquè tingués temps de cercar un pis.

Tanmateix, Stop Desnonaments decidí mantenir les protestes -que prosseguiran dilluns dematí- per reclamar una solució definitiva, ja que la proposta de Cort, diuen, “és pal·liativa”.

En la manifestació, es va fer un clam contra la “privatització” i es varen demanar auditories per als centres d’acollida.

Els portaveus de la plataforma alertaren que precisament l’estiu no és una bona temporada perquè ningú trobi un pis de lloguer i recordaren que l’Ajuntament no ha donat cap sortida per a Juana Mendoza. Davant aquest cas, acusen el Consistori de realitzar un “maltractament institucional” als centres d’acollida. “Ni el 13 d’agost ni el 13 de setembre, aquesta dona no pot aconseguir, amb els seus fills a càrrec i una feina precària, un lloguer que no sigui social. Per tant, per aquest motiu i per altres, hem decidit mantenir les protestes anunciades”, va explicar la portaveu de l’organització, Alma Vives.

Organitzacions com Memòria de Mallorca, Libres y Combativas, Familias en desamparo Mallorca, Asociación Infancias Robadas i Plataforma Veïnal de Camp Redó - Salvem Camp Redó, entre d’altres, mostraren el seu suport.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF