Publicitat
Publicitat

¿Quina és la feina que requereix treballar 24 hores al dia, sense salari i sempre amb un somriure?

Diverses persones fan una entrevista per optar a la feina més difícil del món. Quina és? Un vídeo amb final sorpresa ho explica

Una entrevista de feina via internet. En un costat, l'home que ofereix la feina. En l'altre, diversos candidats que han contestat una oferta laboral, publicitada a la premsa i a internet, on es demana un "director d'operacions". El presumpte executiu que ofereix la feina va enumerant els requisits que cal complir per fer la feina. A l'altra banda de les 'webcams', els candidats no poden creure el que senten.

Alguns, fins i tot, fan repetir la pregunta. Però les condicions necessàries per cobrir el lloc ofert són clares: cal treballar 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l'any. No hi ha vacances ni cap mena de descans, ni tan sols per Nadal. Bona part de la jornada laboral cal estar dret i fent un esforç físic. Cal tenir coneixements de medicina, finances i cuina. L'ambient de feina és caòtic. Malgrat les dificultats, cal estar sempre de bon humor. Pel que fa al salari, no n'hi ha. "És una mica inhumà, oi?", diu una candidata. "És legal?", pregunta una altra.

Quina és, doncs, aquesta feina que els directius d'una empresa de postals de felicitació americana van oferir? Aquest vídeo, amb final sorprenent i inesperat, ho explica.

El vídeo ha tingut tant d'èxit que ja ha provocat l'aparició d'una divertida paròdia, amb final igualment sorprenent… però oposat al de l'original.

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF